AD8000 Επαγγελματικός πολυπαραμετρικός επιτραπέζιος μετρητής pH-ORP-Conductivity-TDS-TEMP

Eπιτραπέζιος μετρητής με μικροεπεξεργαστή για pH, ORP, αγωγιμότητα, TDS και θερμοκρασία.

Περιγραφή

AD8000 Επαγγελματικός πολυπαραμετρικός επιτραπέζιος μετρητής pH-ORP-Conductivity-TDS-TEMP

Ο AD8000 είναι ένας επιτραπέζιος μετρητής με μικροεπεξεργαστή για pH, ORP, αγωγιμότητα, TDS και θερμοκρασία. Παρέχεται επίσης η δυνατότητα σχετικού mV. Η λειτουργία αυτόματης ρύθμισης των περιοχών αγωγιμότητας και TDS ρυθμίζει αυτόματα το όργανο στην κλίμακα με την υψηλότερη ανάλυση.

Οι μετρήσεις pH αντισταθμίζονται για την επίδραση της θερμοκρασίας αυτόματα (ATC) χρησιμοποιώντας τον αισθητήρα θερμοκρασίας AD7662, ενώ οι μετρήσεις EC μπορούν να αντισταθμιστούν αυτόματα (ATC) χρησιμοποιώντας τον αισθητήρα αγωγιμότητας με ενσωματωμένο αισθητήρα θερμοκρασίας ή χειροκίνητα (MTC). Είναι επίσης δυνατή η απενεργοποίηση της αντιστάθμισης θερμοκρασίας και η μέτρηση της πραγματικής αγωγιμότητας.

Ο συντελεστής θερμοκρασίας μπορεί να επιλεγεί από τον χρήστη. Η βαθμονόμηση του pH μπορεί να πραγματοποιηθεί σε 1, 2 ή 3 σημεία με πέντε απομνημονευμένα ρυθμιστικά διαλύματα (pH 4,01, 6,86, 7,01, 9,18, 10,01). Επιπλέον, το AD8000 διαθέτει συναγερμό χρονικού ορίου βαθμονόμησης, λειτουργία GLP για την προβολή των τελευταίων δεδομένων βαθμονόμησης και αυτόματη λειτουργία HOLD για το πάγωμα της πρώτης σταθερής μέτρησης στην οθόνη LCD.

Συνοδεύεται από:
Το AD8000 παρέχεται πλήρες με το επαναγεμιζόμενο ηλεκτρόδιο pH AD1131B με γυάλινο σώμα με σύνδεσμο BNC και καλώδιο 1 m, τον αισθητήρα αγωγιμότητας AD76309 με ενσωματωμένο αισθητήρα θερμοκρασίας και καλώδιο 1 m, τον αισθητήρα θερμοκρασίας AD7662 από ανοξείδωτο χάλυβα με καλώδιο 1 m, τα ρυθμιστικά διαλύματα βαθμονόμησης pH 4,01 και pH 7,01 (20 ml φακελάκι το καθένα), τα διαλύματα βαθμονόμησης EC σε 1413 μS/cm και 12,88 mS/cm (20 ml φακελάκι το καθένα), τον προσαρμογέα τροφοδοσίας 12 Vdc και το εγχειρίδιο χρήσης.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Καλάθι αγορών
Scroll to Top